Aθλητικές δραστηριότητες στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου



Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 οι μαθητές των τάξεων Ε΄ και Στ΄ του σχολείου μας, με τη συνοδεία της Διευθύντριας κ. Δήμητρας, της γυμνάστριας κ. Χρύσας και των δασκάλων τους, βρεθήκαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κανήθου για μια σειρά από προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες και αθλοπαιδιές. Μετά από το απαραίτητο καθιερωμένο «ζέσταμα», χωρισμένοι σε ομάδες, σε κυκλική προπόνηση, ασχοληθήκαμε με χάντμπολ (χειροσφαίριση), ποδόσφαιρο, τραμπολίνο και ρυθμική γυμναστική. Στο τραμπολίνο και στη ρυθμική γυμναστική είχαμε και τη βοήθεια έμπειρων αθλητών και προπονητών.
Περάσαμε καταπληκτικά! Επί τρεις περίπου ώρες γυμναστήκαμε και μάθαμε πολλά που δεν γνωρίζαμε για τα αθλήματα του τραμπολίνο και της ρυθμικής γυμναστικής. Στο τέλος ο κύριος Γιάννης Τοπτίδης, προπονητής μας στο τραμπολίνο και πρωταθλητής του αθλήματος αυτού, μας έκανε μια καταπληκτική ολιγόλεπτη επίδειξη προχωρημένων ασκήσεων στο τραμπολίνο, που, πραγματικά, μας άφησε όλους άφωνους!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της αθλητικής προσπάθειας και ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του σχολείου μας για την καταπληκτική ιδέα της.