Ανακοίνωση της Κοινωνικής Λειτουργού του σχολείου μας για συμβουλευτική υποστήριξη

 Αγαπητοί/-ες κηδεμόνες,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία της Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) του σχολείου μας. Λόγω των μέτρων προστασίας από τον  COVID-2019 που καθιστά αναγκαία την προσωρινή αναστολή των σχολικών μονάδων, η ΕΔΕΑΥ δύναται να προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο στους μαθητές όσος και στους γονείς. Δυνατότητα συμβουλευτικής υποστήριξης μέσω προγραμματισμένων συνεδριών στην ηλεκτρονική εφαρμογή webex.

Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΕΑΥ είναι η εύρυθμη λειτουργία ενός σχολείου για όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριες χωρίς διακρίσεις. Η ΕΔΕΑΥ του σχολείου αποτελείται από την κοινωνική λειτουργό Μπουντζουκίδου Σταυρούλα καθώς και την ψυχολόγο Πετρουλάκη Ελένη. Για τον τρέχον μήνα, θα παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη αποκλειστικά από την κοινωνική λειτουργό λόγω αναρρωτικής άδειας της ψυχολόγου.  

Παρακάτω αναφέρονται τα βήματα επικοινωνίας:

ΒΗΜΑ 1Ο :  Καλείτε στο σχολείο για να κλείσετε ένα ραντεβού ή στέλνεται e-mail απευθείας στην κοινωνική λειτουργό στο  sbountzouk@sch.gr. 

ΒΗΜΑ 2 : Τη προγραμματισμένη μέρα και ώρα θα γίνει σύνδεση μέσω του webex. https://minedu-secondary.webex.com/meet/sbountzouk .

 

 

                                                                               Η Κοινωνική Λειτουργός

                                                                             Μπουντζουκίδου Σταυρούλα