ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ,-ΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ,-ΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Οι εγγραφές των μαθητριών,ων στην Α’ δημοτικού για το επόμενο σχολικό έτος 2021-2022 αρχίζουν τη Δευτέρα 1η Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 20 του ίδιου μήνα. Επίσης γίνονται εγγραφές για τη συμμετοχή των παιδιών στο ολοήμερο δημοτικό σχολείο για την επόμενη σχολική χρονιά. Τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 9 με 11πμ στο σχολείο αφού προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού για λόγους μη συγχροτισμού των γονέων για την προστασία από τη διασπορά του covid-19. (τηλ. Σχολείου 2221082213)

Απαραίτητα δικαιολογητικά

·         Αίτηση

·             Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας(δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες) .

·    Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

·      Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.).

·           Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

·         Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας.


Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορείτε να τα στείλετε και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου.

Αρχικά εξετάστε τον ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ. Αν ανήκετε στα όρια του 25ου Δημοτικού Σχολεου Χαλκίδας σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά για την εγγραφή του παιδιού σας.


Παρακαλούμε, για την εγγραφή του παιδιού σας στην Α΄ τάξη, να προσέρχεστε στο σχολείο με μάσκα και με συμπληρωμένα τα στοιχεία στα έντυπα (αίτηση εγγραφής και ολοήμερο) που θα υποβάλλετε.