Διάκριση του σχολείου μας στο διαγωνισμό ζωγραφικής του προγράμματος «Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς υπερασπιστές των Θαλασσών μας»

Συγχαρητήρια επιστολή προς το 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό ζωγραφικής του προγράμματος «Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς υπερασπιστές των Θαλασσών μας» καθώς και για την διάκρισή του σε αυτόν. 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητή κ. Μανούσου

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους μαθητές/τριες σας για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ζωγραφικής του προγράμματος «Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς υπερασπιστές των Θαλασσών μας» που υλοποιείται από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. με την ευγενική χορηγία της  HENKEL ΕΛΛΑΣ.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν και θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής που τους χρίζει ‘’Υπερασπιστές των Θαλασσών’’ μας  καθώς και μια αναμνηστική μπλούζα  οι παρακάτω μαθητές:

Δήμητρα Ιωάνα Κουτσαυλή (Ε’)

Σωτήρης Βαθής (Ε’)

 Απόστολος Δράκος (Ε’)

Τέλος η μαθήτρια Μαρία Κουσελίνη διακρίθηκε λαμβάνοντας την 2η θέση δημοτικότητας και θα παραλάβει εκτός από τον έπαινο συμμετοχής, και τον έπαινο διάκρισης που συνοδεύεται από ένα δοχείο φαγητού και μια υφασμάτινη τσάντα.

Οι έπαινοι και τα δώρα θα σταλούν με κουριερ στην διεύθυνση του σχολείου και θα τα παραλάβετε ως την Παρασκευή 25 Ιουνίου

Παρακαλώ μεριμνήστε για την διανομή τους στους μαθητές/τριες

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας  και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι με την θάλασσα και την προστασία της κύρια μέριμνα όλων μας.

Με εκτίμηση

Αργυρώ Ανδριοπούλου

Εκ μέρους της ομάδας έργου του προγράμματος


Δείτε τις ζωγραφιές των μαθητών μας: