Κουλουράκια λαδιού από τη Γ2 τάξη!








Η ιστορία της ελιάς, ξεκινά πριν χιλιάδες χρόνια και είναι συνδεδεμένη με τη ζωή των ανθρώπων της Μεσογείου, την καθημερινότητα και τις συνήθειές τους. Σήμερα η καλλιέργεια της ελιάς είναι πολύ διαδεδομένη σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και η κατανάλωση του καρπού είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής διατροφής. Στη μεσογειακή διατροφή κυρίαρχη θέση έχει και το λάδι. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας και της Μελέτης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ2 τάξης του σχολείου μας ανέλαβαν να ζυμώσουν, να πλάσουν και να ψήσουν υπέροχα κουλουράκια λαδιού! Εσείς ξέρετε τη συνταγή;